Znate li da je Hrvatska jedna od zemalja u kojima rad s mladima još uvijek nije profesionaliziran ni standardiziran? I da isto tako postoje organizacije i pojedinci koje ulažu puno truda kako bi se učinili značajniji koraci upravo u tom smjeru? Zanima li vas što oni rade? Znate li da Grad Rijeka odnedavno ima savjetnicu zaduženu baš za mlade i da je trenutačno raspisan natječaj za članove Savjeta mladih Grada Rijeke? Znate li da se trenutačno izrađuju europska i nacionalna strategija za mlade?

Gdje smo i što svi zajedno već radimo te još možemo raditi kako bi život mladih u našim zajednicama bio što kvalitetniji, ispunjeniji i zadovoljavao njihove potrebe saznajte na eventu „Rad s mladima – gdje smo, što smo i kako smo“ što će se održati u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, prizemlje) u srijedu, 10. listopada, od 10:10 do 15:00 sati.

Događanje „Rad s mladima – gdje smo, što smo i kako smo“ organiziraju Centar tehničke kulture Rijeka, Grad Rijeka i Savjet mladih Grada Rijeke.

Sudjelovanje na događanju je besplatno za sve polaznike. Svim sudionicima će biti osiguran topli obrok, a onima koji dolaze van Rijeke bit će refundirani putni troškovi. Napominjemo, putni troškovi sudionicima izvan Rijeke bit će refundirani isključivo za korištenje javnog prijevoza.

Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice (na dnu teksta) najkasnije do ponedjeljka 8. listopada 2018. Također, na prije navedenom linku možete naći više informacija.