ACT grupa poziva na promociju njihove knjige “Pank poduzetnici” koja će se održati 7.rujna u pulskom Društvenom centru Rojc.

U knjizi “Pank poduzetnici” duhovitim i britkim jezikom objašnjeno je na koji su način punk pokret i uradi sam kultura stvorili vrijednosti koje su i danas temelj ACT Grupe. Zašto se javila potreba za strukturiranjem aktivizma te je li ta promjena dobra ili loša u kontekstu društvenog utjecaja?

O knjizi i svojim iskustvima kroz 15 godina aktivizma, dobrih i loših pokušaja, uspona i padova razgovarati ćemo sa Teom Petričevićem i Robertom Posavcem.

Promociji knjige će prethoditi kratko predavanje „Aktiviranje u zajednici – zašto? Kako?“, predavanje će biti izvrstan uvod u knjigu, ali kroz koje će nas Teo Petričević iz ACT grupe potaknuti na promišljanje o aktiviranju (postojećem ili budućem) a nadamo se i na akciju.

Promocija knjige će se održati 7.rujna u Društvenom centru Rojc, a event možete pratiti ovdje.

ACT Grupa je zajednica 6 društvenih poduzeća koja djeluje kao poduzetnička potporna institucijama te kontinuirano prati i mjeri društveni utjecaj članica. Više oi njoj možete pročitati ovdje.