SOMAMA je u potrazi za kreativnim umovima za vizionarsku izložbu radova u tehnici miješanih medija pod nazivom Re-Start Experience. Održat će se od 26. listopada do 13. studenog u prostorijama Galerije SKC.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci poziva studente, alumne i druge zainteresirane za održivost i očuvanje okoliša, promišljanje termina otpadni materijali te kulturne procese potrošnje, akumulacije i zbrinjavanja predmeta na globalnoj i individualnoj razini na sudjelovanje. Potiče na prijavu i sve zainteresirane za eksperimentiranje u materijalu asemblaž, kolažu i u prenamjeni materijala koji će se u formi instalacije ili objekata u tehnici miješanih medija izgraditi za potrebe izložbe.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 30. rujna 2020. godine ispunjavanjem online obrasca. Više o kriterijima kao i pregršt dodatnih informacija moguće je pronaći u Pozivu.

Valja napomenuti i da se program održava na engleskom jeziku. Izložba je dio službenog programa Rijeka 2020 Europske prijestolnice kulture.

SOMAMA koja traži sudionike organizacija je koja je registrirana u Španjolskoj. Radi na promociji ekološke održivosti i uspostavljanju odnosa i poticanju aktivnog angažmana lokalne zajednice kroz organizaciju interaktivnih izložbi.

Više informacija možete pronaći na poveznici.