Carpe Diem, udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih traži jednog volontera/ku koji bi otišao/la na 6-mjesečni EVS u Litvu kod The Open Youth Center of Skuodas.

Volonter će raditi s mladima u Centru za mlade, ali i djelovati na terenu (u predgrađima Skuodasa) koristeći vozilo centra, kako bi doprli do djece i mladih koja imaju manje mogućnosti za neformalno obrazovanje. Volonter če također pomagati u organizaciji i provođenju svakodnevnih aktivnosti Centra za mlade, ali će imati i mogućnost za započeti svoj osobni projekt.

Volonter mora biti mlada osoba između 18 i 30 godina koja voli i zna raditi s djecom i mladima. Također, volonter treba biti tolerantna osoba koja voli pomagati drugima.

Volonter će biti smješten u stanu koji će dijeliti s ostalim volonterima, ali će imati svoju sobu. Volontirat će 30-35 sati tjedno i imat će mentora. Ukoliko bude potrebno, imat će mjesečnu kartu javnog prijevoza.

Projekt traje  od 3.9.2018. – 28.2.2019.

Više informacija možete pronaći u info-packu, a CV i motivacijsko pismo na engleskom jeziku možete poslati na evspatria@gmail.com.

Photo by rawpixel on Unsplash