Četvrtu godinu zaredom Zadovoljna akademija nudi besplatne edukacije svojim čitateljicama. Ove sezone u suradnji s Googleom i Algebrom daruje čak 50 edukacija specijalizirane verzije popularne Digitalne garaže.

Digitalna garaža je edukacija koja se već nekoliko godina provodi u partnerskoj suradnji s Algebrom, a koja obuhvaća sedam kratkih interaktivnih online radionica pod vodstvom stručnjaka u edukaciji digitalnih vještina.

Radionica je izvrstan uvod u potencijalno daljnje obrazovanje i specijalizaciju u području internetskog marketinga koji vam otvara brojna vrata i mogućnosti zaposlenja – od pokretanja vlastitog posla, preko napredovanja u karijeri do promjene mjesta rada.

Akademija će se održati kroz sedam korisnih tema:

1. Uvod u digitalni marketing
Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, te koje su bitne prednosti digitalnog marketinga.

2. Web stranica kao temelj digitalnog marketinga

Kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno. Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.

3. Korisnici web stranice i ciljna skupina
Tko su korisnici naših web stranica i zašto nam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazat ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučit ćete što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu.

4. Uvod u SEO – optimizacija web stranica
Što znači SEO (optimizacija web stranica) te kako već od sutra počet primjenjivati naučene tehnike.

5. Google My Business
Google My Business besplatan je i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.

6. Uvod u Google AdWords oglašavanje
Kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju.

7.Uvod u Google Analytics

Što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kao dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja.

Prijave su otvorene do 17. lipnja 2020. godine, a prijaviti se možete putem poveznice s obrazloženjem zbog čega ste vi idealna kandidatkinja za akademiju.

Digitalna garaža održat će se u obliku online predavanja uživo, putem sustava Adobe Connect 9 koji omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja. Polaznice moraju imati vlastito računalo i internetsku vezu. Prije samog predavanja dobit će upute kako pristupiti predavanju.

Detaljnije pročitajte na linku.