LEAP Summit je najveća međunarodna konferencija za mlade u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi. LEAP-ova misija je inspirirati i educirati buduću generaciju mladih inovatora, poduzetnika, lidera i pokretača pozitivnih promjena u društvu.

LEAP donosi multidisciplinare teme iz područja poduzetništva, digitalizacije i novih tehnologija, održivog razvoja i zelene energije. Kroz godine na LEAP-u je sudjelovalo preko 10.000 ljudi iz 40+ zemalja od studenata do mladih profesionalaca, freelancera i digitalnih nomada s ciljem učenja, povezivanja i zabave.

Sudjelovanje je potpuno besplatno zahvaljujući generalnom partneru projekta Europskoj komisiji.

Jesi li student kojeg zanima kako izgleda život nakon završenog fakulteta ili si pokretač startup-a? Želiš li saznati više o temama vezanim za digitalizaciju i održivi razvoj ili si mladi profesionalac koji se želi povezati s ostatkom poslovnog svijeta i pokrenuti vlastiti projekt? LEAP Summit je mjesto za vas!

Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se na četiri paralelne pozornice, a donosi motivirajuće priče te multidisciplinarne teme vezane uz poduzetništvo, digitalno poslovanje, održivi razvoj i zelenu energiju.

LEAP Summit će se održati 14. i 15. svibnja 2021. godine u Branimir centru u Zagrebu, a prijaviti se možeš na poveznici.

Više informacije o programu i govornicima potraži na službenoj stranici.