Od 10. do 12. svibnja 2019. godine održat će se konferencija mladih inženjera Europe, EYE@Eindhoven19 u gradu Eindhovenu, Nizozemska! Eindhoven je grad u južnoj Nizozemskoj ujedno poznat kao centar tehnologije i dizajna, savršeno mjesto za proslavu 25. godišnjice osnivanja Europske udruge mladih inženjera (EYE).

European Young Engineers (EYE) je krovna organizacija koja okuplja mlade inženjere (oni koji već rade, ali i one koji još studiraju) raznih usmjerenja i broji preko 20 članica među kojima je Hrvatska jedna od članica. Glavne aktivnosti EYE-a su konferencije koje se održavaju dva do tri puta godišnje u gradovima diljem Europe. European Young Engineers Hrvatska (EYE HR) je organizacija koja je dio Hrvatskog inženjerskog saveza i jedna je od 22 članice EYE-a.

Konferencija je otvorena svim zainteresiranima, studentima i zaposlenima, iz svih inženjerskih područja, a specijalne pogodnosti uživat će članovi EYE-a odnosno članovi EYE Hrvatska.

Više informacija pronađite na poveznici, a događaj pratite na Facebook stranici, LinkedIn profilu ili putem hashtaga #EYEEindhoven2019.

Izvor slike: Facebook.