Studentski je život nemoguće zamisliti bez moderne tehnologije, upotrebe računala i korištenja multimedijskih alata. Svaki se student redovito susreće sa problematikom korištenja raznih alata pri pisanju svojih seminarskih radova, eseja, izrade prezentacija i ostalih radova prilikom ispunjavanja svojih studentskih obaveza. Za sve one koji su se prepoznali u ovim rečenicama donosimo dobre vijesti – portal SRCE organizira besplatne jednodnevne online radionice iz brojnih područja. Radionice će trajati po pet školskih sati, a cilj im je naučiti polaznike kako koristiti ili poboljšati korištenje raznih uredskih i multimedijskih alata.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem sustava za prijavu na tečajeve, pomoću svojeg korisničkog računa u sustavu AAI@EduHr. Edukacije su u prvom redu namijenjene studentima, međutim prijaviti se mogu i drugi članovi akademske zajednice.

Kroz mjesec listopad i studeni organizirat će se radionice na temu Excel-a, Worda-a i ostalih alata koji su dio Microsoft Office paketa, radionice korištenja raznih alata za obradu zvuka, slike i video uradaka, ali i grafičkih alata. Raspored održavanja pojedine radionice i način prijave provjerite ovdje.

Photo by William Iven on Unsplash