Udruga O.A.ZA. u suradnji s partnerima iz Mađarske i Velike Britanije pokrenula je program za mlade vođe – Joyful Leadership.

Riječ je o besplatnom online programu otvorenom za polaznike iz cijelog svijeta. Temelji se na jedinstvenom holističkom konceptu Stabla života koji je razvio međunarodni tim stručnjaka u strateškom partnerstvu, a koji je financirala Europska unija. Nositelji su programa četiri mentora stručna u područjima socijalne i edukacijske psihologije, poslovnog savjetovanja i socijalnog poduzetništva.

Joyful Leadership nudi vam ključne sastojke da postanete uspješan leader brušenjem postojećih vještina te razvitkom novih strategija vođenja ljudi s radošću. Pristup je razrađen s ciljem prenošenja znanja studentima i mladima na jednostavan i razumljiv način; bilo da je riječ o trenutnim ili budućim leaderima. Kroz razvitak osobnih potencijala program otvara put k brojnim prilikama za razvoj karijere, zapošljavanje, motivaciju te produktivno i kreativno vođenje tima. Svi polaznici dobit će i besplatni priručnik Joyful Leader, a 30 najboljih dobit će priliku sudjelovati na specijaliziranom treningu sa stručnim mentorima u sklopu kojeg će primijeniti stečena znanja u praksi.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 25. siječnja 2019. godine putem poveznice.

Za sve ostale informacije posjetite službene stranice programa.

Photo by Markus Spiske on Unsplash