Akademija poslovnih vještina” novi je jednogodišnji program edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća koji počinje već ovog mjeseca u Zagrebu. Program je pokrenut suradnjom Učilišta za društvenu ekonomiju, ustanove za obrazovanje odraslih iz Čakovca, u vlasništvu ACT Grupe i poduzeća A1 Hrvatska, Erste&Steiermärkische Bank, INA – Industrija nafte, d.d, Philip Morris Zagreb i PwC Hrvatska, odnosno suradnjom nefrofitnog i poslovnog sektora.

Akademija će primiti 25 polaznika koji se mogu prijaviti do ponedjeljka 12. studenog 2018. godine ispunjavanjem prijavnice na web stranici Akademije.

Program započinje već u studenom ove godine, a trajat će do svibnja 2019. godine. Obuhvaćat će 10 cjelodnevnih edukacija koje će se odvijati u Zagrebu. Edukacijama će biti obuhvaćene teme poput menadžerskih vještina, planiranja, odlučivanja, komunikacije, organiziranja. Pohađanjem Akademije direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/e odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva ili društvenom/impact poduzeću će, zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s  najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije.

Osim na službenim stranicama Akademije, detaljnije informacije možete pronaći i na Facebook stranici.

Photo by Matt Ragland on Unsplash