Trenutno u kinima igra novi, uzbudljivi film poznatog redatelja Christophera Nolana. Radi se o akcijskom trileru „Tenet“ u kojem nas kroz 150 minuta trajanja protagonisti filma koje utjelovljuju John David Washington, Robert Pattinson i Elizabeth Debicki vode kroz neobičnu Sci-Fi avanturu.

Tenet (John David Washington) glavni je protagonist akcijskog spektakla Christophera Nolana. Naoružan, bori se za opstanak cijelog svijeta kretajući se kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže na misiji koja se odvija izvan stvarnog vremena. Inverzija. P.S. Nije putovanje kroz vrijeme.

Sam trailer filma ne otkriva puno osim da ‘Tenet’ ima neke veze sa znanstvenicima, oružjem i ‘izvjesnim ruskim državljaninom’ te da komunicira s budućnošću i da se vrijeme ipak može kretati unatrag. Postoji i tajnoviti pištolj koji je u isječku usmjeren u rupu od metka i taj isti metak može vratiti odakle je došao.

 „Tenet“ je najiščekivaniji film godine, i to s razlogom. Ako vas je radnja filma imalo zaintrigirala film već danas možete pogledati u kinima.

Anja M.