Mnogi su u vrijeme korone ostali bez posla ili im on visi o tankoj niti. Portal MojPosao doskočio je rješavanju tog problema. Naime, od 14. do 19. travnja 2020. godine stoji na raspolaganju svim svojim korisnicima, a posebno onima koji su u ovim izazovnim vremenima najviše osjetili situaciju na tržištu rada, onima u Turizmu i Transportu, ali i svima drugima, kako bi unaprijedili svoje profile na našem portalu i time postali konkurentniji na tržištu rada.

Vaš profil je prva stvar koju poslodavac „vidi“ prije nego započne komunikaciju s vama!

Poslodavci svakodnevno pristupaju Bazi vidljivih profila posloprimaca i uvijek postoji mogućnost da, dok vi tražite posao, posao pronađe vas! Zbog toga je bitno da vaš profil bude ispravno popunjen, točan i precizan kako bi vas poslodavac zamijetio i kontaktirao.

Naravno da nam je svima poznata uzrečica da čovjek cijeli život uči, što bi značilo da se od trenutka kada ste kreirali svoj profil nešto i promijenilo, posjedujete neke novostečene vještine, certifikate, iskustva ili znanja. Upravo je zbog toga potrebno ažurirati svoje podatke, jer ponekad i sitnica zna presuditi.

Stoga Vas MojPosao poziva da se javite putem e-maila s naznakom „Revizija MP profila“, a stručnjaci će Vam otkriti kako možete popuniti vaš MojPosao profil, označiti kategorije poslova koje vas zanimaju, navesti kompetencije koje posjedujete i kako temeljem svog profila možete konkurirati za poslove po vašoj mjeri.

Više pročitajte na MojPosao.net.

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash