Zelena akcija Vas poziva da im se u razdoblju od 26. – 29.10.2017. pridružite na Plitvičkim jezerima na seminaru „Mala škola održivosti“, koji se provodi u sklopu EU projekta „School of Sustainability in the European Year of Development 2015 and Beyond“.
Ideja seminara je okupiti do 20 mladih ljudi iz Hrvatske (18-35 godina) koji su zainteresirani/e za teme okoliša, aktivizma, klimatske i društvene pravde te im pružiti prostor za diskusiju, promišljanje i zajednički rad.
Kroz metodologiju popularnog obrazovanja istraživat će seraznolik sadržaj. Bit će govora o temama dominacije i opresije, odnosu globalnog Sjevera i Juga, klimatskoj i društvenoj pravdi, važnosti kritičkog razmišljanja i dijaloga te o okolišnom aktivizmu koji obuhvaća kako ljudska tako i prava prirode.
Svi troškovi puta, hrane i smještaja od 26. – 29.10.2017.u potpunosti će biti pokriveni od strane organizatora seminara Zelene akcije. (Troškovi puta bit će pokriveni nakon povratka kući i nakon primitka originalnih računa, odnosno karata.)
Poziv je otvoren do 8.listopada, a prijavljujete se ispunjavanjem prijavnice.
Više informacija pronađi na sljedećem linku.