Ponovo se vraćamo na jedan od najvećih problema svježih prvostupnika i magistara – kako se najbolje predstaviti potencijalnim poslodavcima i postati konkuretni na tržištu rada. Budući da je prvi korak nakon stjecanja diplome kreiranje kvalitetnog životopisa i inspirativnog motivacijskog pisma, mnogi od nas nailaze na prvu prepreku. Naime, većina programa visokog obrazovanja priprema nas za tržište rada, ali bez tog prvog koraka.

ESN – Erasmus student network, Erasmus studentska mreža Hrvatska odlučila je tome stati na kraj te u nekoliko gradova Hrvatske organizirati edukativna predavanja upravo na tu temu.

ESN Youth Academy je program Erasmus studentske mreže Hrvatska čiji je cilj mladima iz lokalnih zajednica u kojima Mreža djeluje prenijeti vještine i znanja koja su naši volonteri stekli i usavršili svakodnevnim volontiranjem i angažmanom u svojoj lokalnoj sredini.

Svi kandidati sudjelovat će na setu interaktivnih radionica i predavanja baziranih na temeljnom načelu ESN-a, studenti pomažu studentima.

Broj mjesta je ograničen, stoga se obavezno treba prijaviti putem poveznice.

Više informacija i raspored održavanja radionica pronađite na službenim stranicama ESN-a.

Izvor slike: ESN