Ljubitelji animiranih filmova i oni koji ih vole stvarati mogu se prijaviti na međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se održati na otoku Visu od 25. do 29. rujna pod stručnim vodstvom ovogodišnjeg voditelja Tima Allena.

Započele su prijave za međunarodnu radionicu animiranih filmova koja će se održati u Komiži na otoku Visu od 25. do 29. rujna. Prijaviti se mogu svi koji su zainteresirani te aktivno sudjeluju u proizvodnji animiranog filma, a broj sudionika je ograničen.

Radionicom se želi sudionicima pružiti prilika da rade s velikim svjetskim majstorima animacije poput ovogodišnjeg voditelja Tima Allena, britanskog animatora lutaka koji iza sebe ima rad na brojnim kratkometražnim i dugometražnim filmovima te veliko iskustvo.

Prijavu je potrebno poslati mailom na zagrebfilm@zagrebfilm.hr najkasnije do 1. rujna, a uz nju je potrebno priložiti i životopis i motivacijsko pismo. Odabrani sudionici bit će obaviješteni najkasnije do 15. rujna. Troškove boravka snose organizatori radionice, dok putne troškove snose sudionici. Više informacija o radionici možete pronaći na službenoj stranici.

Photo by Dose Media on Unsplash