Visoka škola Aspira organizira prvi međunarodni studij Gastronomije u Splitu i Zagrebu, koji obrazuje buduće chefove i menadžere hrane i pića.

Gastronomski odjeljak Jutarnjeg lista – Dobra hrana – odlučio je u suradnji sa Aspirom nagraditi i razveseliti stipendijom jednog zaljubljenika u gastronomiju.

Aspira provodi ovaj studijski smjer zbog sve izraženije potrebe za kvalitetnom edukacijom u području gastronomije koja Hrvatskoj, kao receptivnoj destinaciji, osigurava konkurentu prednost. U svijetu i Hrvatskoj, potražnja za profesionalnim kuharima bitno je porasla, a to Vam završetkom studija Gastronomije jamči posao.

Visoka škola Aspira u suradnji s Dobrom hranom odlučila te nagraditi stipendijom u iznosu od 60.000,00 kn za studij Gastronomije koji traje tri godine, a čijim završetkom stječeš 180 ECTS bod. Svoju stipendiju možeš iskoristiti na Aspirinim studijima u Splitu ili Zagrebu, što ćeš odlučiti sam.

Studenti Gastronomije stručnu praksu odrađuju u najprestižnijim restoranima i hotelima u Hrvatskoj i inozemstvu. Svaki semestar odlaze na terensku nastavu i upoznaju hrvatske gastro i vinske regije, a omogućeno im je sudjelovanje na brojnim domaćim i međunarodnim gastronomskim događanjima.

Prijave su otvorene do 14. srpnja 2020. godine do ponoći. Prijavnicu i ostale detalje pronađite na poveznici.

Izvor slike: Dobra hrana