Span Academy program je ljetne prakse osmišljen za studente završnih godina tehničkih fakulteta, ali i za sve one studente koji dijele Spanovo oduševljenje novim tehnologijama i žele naučiti više o uzbudljivom svijetu IT-a. Akademija traje od 20. srpnja do 18. rujna 2020. godine, a tijekom tih dvaju mjeseca polaznici će raditi na relevantnim projektima koji simuliraju stvarne poslovne situacije uz pomoć mentora i ostalih kolega u Spanovim uredima u Zagrebu.

Ove godine akademija doživljava svoje peto izdanje, a više pažnje će se pridati praktičnom znanja iz područja IT infrastrukture, sistemske administracije i inženjeringa.

Span Akademija prilika je svim zainteresiranima da uče od najboljih, savladaju nove vještine, steknu nezamjenjiva znanja i lansiraju svoju IT karijeru u stratosferu! To je ujedno i jedan od najkorisnijih načina na koji mogu iskoristiti ovo, po mnogim stvarima poprilično netipično, #newnormal ljeto! A osim učenja novih tehnologija i rada na izazovnim projektima, Span akademce čekaju nova poznanstva, zanimljiva iskustva, druženja s istomišljenicima, zabavne aktivnosti, pub-kvizovi i još mnogo toga!

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 22. lipnja 2020. godine putem poveznice.

Više informacija možete pronaći na studentski.hr.

Izvor slike: Span Academy