UNIQA osiguranje poziva djecu i mlade i njihove učitelje, nastavnike, mentore i druge stručne suradnike u osnovnim i srednjim školama te udruge koje se bave projektima za djecu i mlade da prijave inovativne projekte u kojima su djeca i mladi glavni inicijatori i realizatori, a čija bi realizacija unaprijedila kvalitetu učenja; rada i boravka u školi; školskih ili izvanškolskih aktivnosti; život u zajednici.

Projekti se mogu provoditi uz korištenje svih djeci i mladima dostupnih i raspoloživih resursa – od nabavke ili izrade potrebnih “pomagala”, radionica i edukacija, provođenja istraživanja i anketa do korištenja digitalnih tehnologija.Ideja natječaja je da djeca i mladi (uz vodstvo mentora) osmisle projekt koji bi mogle preuzeti i provoditi i druge ustanove ili udruge.

Važno je napomenuti kako se mogu prijaviti i postojeći projekti koji su već provedeni (pilotirani) i prijavitelji ih žele proširiti i razviti.

Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2019. godine.

Prilikom selekcije posebno će se valorizirati inovativnost i originalnost prijavljenih projekata. Projekt ili inicijativa trebaju biti kvalitetno napisani i predstavljeni te realno provedivi.

Detaljnije pročitajte na poveznici.

Photo by Park Troopers on Unsplash