Dva kuhara, mr. Željko Ivnik i mr. Vedran Habel, 15. svibnja 2020. godine kreću u obaranje Guinessovog rekorda u timskom kuhanju. Cilj je oboriti rekord kuhanjem u trajanju od 60 sati.

Ova priča je još zanimljivija jer u njoj osim obaranja rekorda postoji još jedan cilj – prikupiti sredstva kako bi Udruga UNUO omogućila svojim korisnicima, osobama s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi te djeci i mladim u nepovoljnom položaju pohađanje edukacijskih radionica. Tako kuhari spretnih ruku postaju i kuhari velikog srca!

Svaka fizička ili pravna osoba može sudjelovati u realizaciji ove priče, svako tko želi može ugraditi sekunde, minute i sate u ovaj pothvat. Što to znači? Svatko tko želi može kupiti neograničen broj sati po jediničnoj cijeni od 1.000,00 kuna do trenutka kada svi sati budu “prodani”. Moguće je kupiti i sekunde i minute, svaka uplata je dobrodošla, svaka kuna pomoći će nam u nastavku rada s našim korisnicima. Iznos koji osoba odluči donirati uplaćuje se direktno na račun Udruge UNUO s opisom plaćanja “DONACIJA – Za Kuhanje nečega spektakularnog”.

Više informacija pronađite na Facebook događaju ili službenim stranicama udruge UNUO.