Brain Holidays najstariji je hrvatski reggae sastav koji iza sebe ima brojne nastupe, a godinama nižu i mnoge glazbene uspjehe. Ovaj sastav često nazivaju ambasadorima ljubavi i pozitive, a čim poslušate neku od njihovih pjesama, bit će vam jasno i zašto. Sada su objavili novi spot za novu fantastičnu pjesmu koja će vas ostaviti bez daha.

Brain Holidays predstavljaju novi singl “Petar Pan” koji je nastao u suradnji s poznatom jamajčanskom pjevačicom Italee Watson. “Petar Pan” pjesma je koja savršeno dočarava bezbrižni svijet u kojem su svi jednaki, kao što bi trebalo i biti. U spotu vidimo prekrasne lokacije Jamajke i prizore koji zorno prenose dio nezaboravnog otočkog iskustva ekipe Brain Holidaysa. Novu pjesmu snimili su povodom 20. obljetnice svog glazbenog djelovanja, i to u Tuff Gong studiju u kojem su snimili i cijeli novi album.

Tuff Gong je studio reggae legende Boba Marleyja, a iskustvo snimanja u tom studiju Holidaysima je bio poput sna.

Marko Gaćina, frontman Brain Holidaysa za SoundGuardian rekao je sljedeće o novome singlu:  “Ova pjesma bila nam je jedan od favorita s albuma, kad nam je Italee došla u studio na snimanje, dogodila se totalna magija. Nadam se da će ljudi dio te magije prepoznati u ovoj pjesmi.” Stoga poslušajte pjesmu „Petar Pan“ na ovoj poveznici te uživajte u glazbenoj čaroliji.

Anja M.