Tibetanski duhovni vođa objavio je novu opuštajuću pjesmu.

Dalaj lama, pravim imenom Tenzin Gyatso, četrnaesti je tibetanski duhovni i svjetovni vođa. Na mongolskom jeziku “dalaj” znači “ocean”, a lama guru. Tibetanci vjeruju da je Dalaj lama reinkarnacija Bude, a titulu je 1578. godine mongolski vladar Altan-kan udijelio Sonamu Gyatsou, poglavaru samostana Drepung, najistaknutijemu lami u to vrijeme. Tibetanski duhovni vođa sada je objavio pjesmu „One of My Favorite Prayers“ koja je ujedno i druga objavljena pjesma s njegovog prvog duhovnog albuma.

Album „Inner World“ izašao je 6. srpnja, na rođendan Dalaj Lame, pod izdavačkom kućom Hitco Entertainment/Khandro Music. Taj album zamisao je izvršne producentice Junelle Kunin, inače učenice Dalaja Lame, koja mu je predložila ideju snimanja albuma već 2015. godine. Dalaj Lama odlučio se provesti tu ideju jer glazba i melodije mogu pomoći ljudima na način na koji on to osobno ne može.

Sva zarada od prodaje albuma „Inner World“ bit će donirana neprofitnoj organizaciji „Mind & Life Institute“ za rad programa Društvenih emocija i moralnih vježbi, međunarodnog edukativnog programa koji je razvijen od strane Sveučilišta Emory i Dalaja Lame. Ova pjesma odmah će vas smiriti i riješiti vas nepotrebnog stresa, a  poslušati je možete na ovoj poveznici.

Anja M.