Otvorene su prijave za razmjenu mladih u Murskoj Soboti u Sloveniji. Razmjena će se održati od 03. do 13. lipnja 2019. godine na temu “ECO lifestyle”, gdje će mladi moći naučiti više o pozitivnim efektima ekološke osvještenosti na naš svakodnevni život te raspravljati o negativnim utjecajima pretjeranog konzumerizma na isti.

Organizacija Connect traži sedmero sudionika iz Hrvatske – šestero između 18 i 30 godina te jednog bez dobnog ograničenja. Na razmjeni će osim Hrvatske sudjelovati i mladi iz Slovenije, Litve, Češke, Italije i Mađarske. Troškovi prijevoza za Hrvatsku pokriveni su do iznosa od 180€, dok su troškovi smještaja i hrane pokriveni od strane slovenske organizacije. Također, svi sudionici plaćaju troškove sudjelovanja u iznosu od 30€.

Sudionici će kroz mnoge interaktivne radionice i nekoliko praktičnih primjera imati prilike detaljno razraditi temu o važnosti korištenja ekološki prihvatljivih proizvoda u našem svakodnevnom životu. Međutim, bit će i dovoljno vremena i prilika za međusobno upoznavanje, razmjenu iskustava, druženje, upoznavanje drugih kultura…

Prijaviti se možete na sara.hasaj@gmail.com.

Sve detalje o razmjeni možete pronaći na poveznici.

Photo by Sidharth Bhatia on Unsplash