Iako se čini kako je stara godina daleko iza nas, Anja M. Vam donosi jedan zanimljivi prijedlog za odlazak u kino koji izlazi ovih dana.

Nova godina idealna je za gledanje novih filmova stoga sam se bacila u potragu za novim originalnim filmovima i pri tome mi je jedan posebno zapeo za oko – Pustolovni film Dolittle epska je avantura koju želite pogledati, a ako nastavite čitati saznat ćete i zašto…

Filmu je uspjeh gotovo zagarantiran kada čujete da u njenu glume brojne hollywoodske face kao što su Robert Downey Jr. (tzv. Iron man), Antonio Banderas (zavodnik i ratnik Zoro) te Michael Sheen (vampir Aro iz Sumrak sage).

Robert Downey Jr.u ovom filmu portretira veterinara Dolittla o kojem su mnogi čitali, ali i gledali ga u filmovima. Osim što može razgovarati s životinjama, John Dolittle liječnik je, ni više ni manje, nego engleske kraljice Viktorije. U filmu se mlada kraljica, koju vješto interpretira Jessie Buckley, teško razboli pa Dolittle s ekipom životinja i samozvanim pripravnikom uplovljava u avanturu do mitskog otoka u potrazi za lijekom. Nije sve tako lako kao što se čini pa se naravno pri tom pothvatu suočava sa starim protivnicima i teškim preprekama. Osim zanimljive radnje komediji je u fokusu i grafika odnosno specijalni efekti koji predivno prikazuju čudesna stvorenja koja Dolittle otkriva tijekom putovanja.

Ukratko rečeno za očekivati je 101 minutu akcije i smijeha koju jedva čekamo pogledati. Strpljenja nam ipak još malo treba jer film izlazi u naša kina 16. siječnja. Očistite vaš raspored i pomaknite obveze jer vam se novi planovi upravo stvaraju!