Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u akademskoj godini 2017/2018. Dodijelit će se najviše 100 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci.

Pravo na prijavu imaju redoviti studenti preddiplomskog, diplomskog ili integriranog sveučilišnog studija kao i studenti preddiplomskog stručnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica. Također trebaju biti državljani RH/EU ili državljani trećih zemalja kojima je izdano rješenje o stalnom boravku u RH. Stipendije se dodjeljuju prema osnovnim kriterijima i dodatnim kriterijimauspješnosti ostvarenih u okviru obveznih nastavnih aktivnosti te po posebnimpostignućima/aktivnostima ostvarenih izvan obveznih nastavnih aktivnosti koje su u natječaju detaljno opisane.

Potrebno je ispuniti obrazac A koji ovjeruje matični fakultet studenta te obrazac I. Obrasci se skeniraju i prilažu zajedno sa potvrdom visokog učlišta da je student/ica upisan u akademsku godinu 2017/2018. Također, potrebno je pribaviti i potvrdu s prijepisom ocjena svih položenih ispita do 30.rujna 2017.

Prijave se vrše elektroničkim putem tako da se sve potvrde prilažu na SharePoint portalu Sveučilišta na kojemu se ispunjava i online prijavni obrazac. Krajnji rok za podnošenje prijave je srijeda, 20. prosinca 2017. godine.

Sve upute možete pronaći ovdje, a sva dodatna pitanja možete uputiti na mail studiji@uniri.hr.

Photo by Element5 Digital on Unsplash