Što je to društveno poduzetništvo? Koji su njegovi izazovi u današnje vrijeme? Koje su mogućnosti financiranja društvenih poduzeća?
Želiš li saznati više o društvenom poduzetništvu ili se pak tek upoznati s njime, dođi 3.ožujka u Zagreb na MeetUP “Izazovi društvenog poduzetništva.”

MeetUP organizira Ekonomska klinika, studentska udruga Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Ekonomska klinika okuplja proaktivne studente čije su aktivnosti usmjerene na besplatno pružanje usluga savjetovanja privatnim osobama, drugim neprofitnim organizacijama i poduzetnicima, pri čemu je naglasak stavljen na mlade i socijalne poduzetnike. Aktivnosti Klinike obuhvaćaju savjetovanja, stručne radionice, edukacije, konferencije i specijalizirane publikacije. Dio aktivnosti namijenjen je širokoj javnosti, dok je dio aktivnosti namijenjen samo članovima Ekonomske klinike kako bi se podigle kompetencije članova i osigurala najveća kvaliteta savjetovanja i djelovanja.

Posjetitelji će kroz organiziranu panel raspravu moći saznati sve što ih zanima o društvenom poduzetništvu. Razgovarat će se o početcima i napretku društvenog poduzetništva u Hrvatskoj, o tome kako pokrenuti društveno poduzeće te koje mogućnosti se nude društvenim poduzetnicima i onima koji će to tek postati.
Gosti na MeetUP-u će biti stručnjaci i poduzetnici koji stoje iza najpoznatijih društvenih projekata u Hrvatskoj:

MeetUP će se održati 3. ožujka u 18h, Hub Cooltura Pub (na adresi Rapska ulica 20). Event možete pratiti i na Facebooku.