Savez udruga Rojca objavljuje otvoreni poziv svim pojedincima, organizacijama civilnog društva i umjetničkim organizacijama za predlaganje programa u Dnevnom boravku Rojca za 2018. godinu.

Ovaj multifunkcionalan prostor samo je u prošloj godini ugostio 158 različitih programa koje je kreiralo 47 organizacija.

Prijedlozi programa (scenske izvedbe, projekcije, radionice, tribine, predavanja, izložbe, medijski projekti…)  mogu biti ideje koje je potrebno razraditi, ali i već osmišljeni projekti. Potrebno je dostaviti slijedeće podatke: ime organizacije/pojedinca, opis programa, plan/scenarij događanja, kratke bilješke o sudionicima izvedbe programa/izvođačima programa, tehničke potrebe i prijedlog termina. Prijave razmatra Programski savjet Dnevnog boravka prema kriterijima kvalitete i primjerenosti. O rezultatima će svi zainteresirani biti obaviješteni putem maila. Izabranim pojedincima i organizacijama osigurava se kompletna tehnička i medijska podrška. Financijsku podršku izvedbi programa možemo ponuditi ukoliko je to u skladu s našim programskim mogućnostima.

Poziv je otvoren tijekom cijele 2018. godine odnosno do popunjavanja termina. Svoje prijedloge i ideje pošaljite na mail: programi.surojc@gmail.com.

Više informacija možeš pronaći u službenom pozivu.

Izvor fotografije: pulainfo.hr