Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnoga društva, Grad Pula – Pola,Osnovna škola Veli Vrh Pula, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Udruga diplomiranih studenata Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Pula organiziraju regionalnu konferenciju na temu Mogućnosti povezivanja neformalnog i formalnog obrazovanja.

Konferencija se održava 31. siječnja 2019. godine sa početkom u 11:00 sati u Puli, na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti.

Konferencija se održava u sklopu projekta D’Basket, financiranog iz programa Erasmus+, a važna je zato što će se predstaviti konkretne metode i alati koji se mogu primijeniti u nastavnome procesu te primjeri dobrih praksi koji se već uspješno primjenjuju u nastavi s ciljem poboljšanja vještina učenika provođenjem različitih inovativnih metoda u redovnoj nastavi kako bi se razvijala znanja vezana uz poduzetništvo, multimediju i toleranciju.

U sklopu konferencije održat će se i radionica namijenjena pedagoškim djelatnicima i studentima.

Za sudjelovanje na Regionalnoj konferenciji i/ili na Radionici za učitelje, profesore, pedagoške djelatnike, studente: D’Basket alati i metode rada s djecom u nastavi potrebno je popuniti prijavnicu na sljedećem linku.

Detaljnije pročitajte na poveznici.

Photo by Teemu Paananen on Unsplash