Ako ste imalo zainteresirani za rad u IT sektoru, zasigurno zamišljate kako bi bilo raditi vodećim svjetskim tvrtkama poput Google-a ili Microsoft-a? Što je uopće potrebno da biste se tamo mogli prijaviti, a što da bi vas odabrali? Kakve su radne navike? Koje su prednosti, a koji nedostaci? Odgovore na ova pitanja, a i na neka koja možda sami imate dat će vam dugogodišnji polaznici, volonteri, korisnici, a sada i suradnici Ivana ŽužićDino Ilić i Kristijan Vulinović udruge CTK koje je znanje i strast za IT svijetom odvela diljem svijeta.

Ivana je ovo ljeto provela na praksi u Google-u u Londonu, Kristijan je u Silicijskoj dolini 12 tjedana u timu razvijao nove dodatke za PowerPoint, a Dino se nedavno vratio iz Osla s razgovora za posao u Microsoftu.

Razgovor s Ivanom, Dinom i Kristijanom pod nazivom „Kako početi surađivati s divovima poput Microsoft-a ili Google-a?“ održat će se u ponedjeljak, 12. studenog, u 18 sati u CTK Rijeka (Školjić 6, prizemlje). Za sudjelovanje u događanju potrebno je podnijeti prijavu putem obrasca.

Razgovor s Ivanom, Dinom i Kristijanom jedna je u nizu aktivnosti koje CTK organizira u sklopu kluba za mlade RI connect, kojeg financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Event potražite na fejsu ovdje.