Još su nam odmalena pričali da osoba kroz cijeli život uči, a ovo vrijeme socijalne izolacije pravo je vrijeme da to intenzivnije činimo. Srećom, suvremenici smo moderne tehnologije koja nam omogućava da učimo bez da kršimo propisane mjere.

U nastavku Vam donosimo listu zanimljivih online edukacija kojima možete prisustvovati potpuno besplatno! 

Khan Academy

Na ovoj stranici čiji moto glasi „you can learn anything“ možete naći razne teme iz područja matematike, znanosti, računarstva, društvenih znanosti i umjetnosti, ekonomije i financija, a postoji i rubrika s pripremama za razne testove.

Mind Tools

Unaprijedite svoje liderske vještine čitajući besplatno korisne tekstove, a na njihovom YouTube kanalu pogledajte kratke videe s korisnim pitanjima pomoću kojih ćete doći do pravih odgovora.

Coursera 

U partnerstvu s vodećim američkim fakultetima ova stranica nudi na stotine predavanja različite tematike i dok su mnoga od njih besplatna, uz nadoplatu za neke možete steći i diplome koje će vam koristiti u daljnjem razvoju karijere.

Udacity 

Za ljubitelje tech sadržaja na ovoj stranici nude se besplatna predavanja od strane stručnjaka zaposlenih u uspješnim firmama u Silicijskoj dolini (Silicon valley). Pomoću ovih predavanja steknite praktične vještine programiranja, web dizajna, analize podataka i sličnih tema.

Memrise 

Ukoliko je engleski ili njemački jedini strani jezik koji znate svakako isprobajte ovu stranicu koja vam poručuje „from zero to language hero“, a nudi se preko 200 tečajeva i raznih jezika potpuno besplatno. Postoji i verzija koja se plaća ukoliko želite proširiti učenje dodatnim sadržajima.

Izvor: Women in Adria

Photo by John Schnobrich on Unsplash