Nakon završene edukacije svaki kandidat dobiva potvrdu o završenoj neformalnoj edukaciji za “Financijskog administratora u društvenom poduzeću”.

U sklopu projekta koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020., ACT Kontu d.o.o. zajedno s partnerima – GONGSynergia savjetovanje d..o.o. i Zadruga za etično financiranje, dodijeljena su bespovratna sredstva u svrhu provedbe projekta pod nazivom FAIR net – Mreža FAIR (Financije, Administracija i Računovodstvo) poslovanja u društvenim poduzećima. 
Jedan od ciljeva projekta je i educirati mlade, nezaposlene osobe, tj. upoznati ih s osnovnim pojmovima, procedurama i tehnikama potrebnim za vođenje financijske administracije u društvenim poduzećima. U tu svrhu održat će se edukacija za nezaposlene mlade do 25 godina starosti.
Edukacija će se odvijati online, uz 2-3 fizička susreta, tako da je bitno da kandidati imaju računalo i pristup internetu. Edukacije se odvijaju u Čakovcu, Zagrebu i Splitu. Sastoje se od teorijskog praktičnog dijela, projektnog zadatka te online provjere znanja. Nakon završene edukacije svaki kandidat dobiva potvrdu o završenoj neformalnoj edukacijiza “Financijskog administratora u društvenom poduzeću”.
Svi zainteresirani slobodni su se obratiti putem e-maila pnagradic@zef.hr ili na telefonski na broj 092 2442 403.