Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva na jednodnevnu edukaciju na temu „Digitalni marketing“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 27. rujna 2018. godine. Edukacija će trajati od 10:30 do 16 sati.

Cilj edukacije je polaznicima omogućiti uvid u digitalni marketing na jednostavan i primjenjiv način, s naglaskom na Google Ads, Facebook i Instagram sadržaj; Facebook i Instagram oglašavanje.

Edukacija je namijenjena pojedincima koji žele zakoračiti u svijet digitalnog marketinga, ali i onima koji su aktivni korisnici digitalnog marketinga. Edukacija se sastoji od teorijske osnove u vidu predavanja, te praktičnog dijela u kojem će polaznici sami kreirati svoju strategiju za digitalni marketing.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se možete ovdje najkasnije do 26.rujna.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Ivanu Kalac putem e-maila ivana.kalac(at)ida.hr ili na broj telefona: 052/381 900.

Izvor: Ida.hr

Photo by rawpixel on Unsplash