Putem globalne platforme Harrison Assessments moguće se besplatno testirati i otkriti svoje potencijalno zanimanje.

Do pogubljenosti u traženju vlastitog identiteta tijekom studija često dolazi zbog toga što studenti ne znaju čime bi se bavili nakon fakulteta. Tu u pomoć mogu priskočiti testovi profesionalne orijentacije kako bi se olakšao proces započinjanja karijere i pronalazak područja u kojemu mogu biti kompetentni, a zahvaljujući platformi Harrison Assessments studenti ga imaju priliku besplatno riješiti.

Testovi pružaju kvalitetne smjernice jer ukazuju u kojim područjima osoba može biti kompetentna na temelju osobnih afiniteta i kvaliteta. Harrison Assessments globalna je platforma za profesionalno orijentiranje koja omogućava usmjeravanje, ali i kreiranje vlastite karijere. Besplatno testiranje ove je godine omogućeno u sklopu projekta Put prema karijeri i traje do kraja travnja.

Trenutna situacija uzrokovana pandemijom dovela je mlade ljude pred puno izazova, stoga, kako bi se studentskoj populaciji olakšalo to izazovno vrijeme i nepredvidljivost koju nosi, projektom Put prema karijeri nastoji se pomoći studentima da se pronađu na tržištu rada. Mogućnost besplatnog korištenja platforme traje još kratko, a prijaviti se možete na poveznici.

Izvor: studentski.hr

Photo by Christin Hume on Unsplash