Od 3. – 7. siječnja 2018. Outward Bound Croatia (OBC), organizira 5-dnevnu Zimsku pustolovinu u Lici za mlade od 13– 19 godina!

U edukacijskom centru OBC-a u idiličnom ličkom selu Veliki Žitnik kraj Gospića, dvoje licenciranih Outward Bound instruktora radit će s grupom od 15 polaznika na razvoju njihovih osobnih i socijalnih vještina te vještina snalaženja u prirodi.

Program se temelji na međunarodnim standardima Outward Bound-a – najstarije svjetske mreže škola za iskustveno učenje kroz pustolovne aktivnosti u prirodi koja već 75 godina razvija potencijale mladih ljudi diljem svijeta.

OBC već 12 godina provodi ovakve jedinstvene programe u Hrvatskoj, a njihovi su programi prepoznati od strane brojnih domaćih i stranih odgojno-obrazovnih institucjia. Ovaj program provodi se uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja u sklopu cjelogodišnjeg projekta „Prihvati izazov – spoznaj sebe“.

Mladi se mogu prijaviti na sudjelovanje putem obrasca na službenoj web-stranici Outward Bound-a https://www.outwardboundcroatia.com/programi/sufinancirani/ do 30.12.2017.