Outward Bound Hrvatska poziva mlade od 13 do 19 godina na besplatne edukacijske programe za vrijeme Uskršnjih praznika. Želiš li upoznati vršnjake iz ostatka Hrvatske, ali i steći određene vještine i kompetencije snalaženja u prirodi, čitaj dalje.

Od 3. do 8. travnja i od 4. do 8. travnja 2018. Outward Bound Croatia (OBC), organizira 5-dnevnu i 6-dnevnu  Proljetnu pustolovinu u Lici za mlade od 13– 19 godina!

U edukacijskom centru OBC-a u idiličnom ličkom selu Veliki Žitnik kraj Gospića, mladi iz cijele Hrvatske sudjelovat će u zanimljivim programima iskustvenog učenja u prirodi i bez tehnologije, te kroz timske zadatke, grupni rad, izazove u prirodi (kao što su orijentacija, noćenje u prirodi i kuhanje na vatri), razvijati osobne i socijalne vještine, te vještine snalaženja u prirodi.

Sa grupama rade licencirani Outward Bound instruktori.

  1. program od 3. – 8.4.za polaznike od 16 – 19 godina provodi se kroz projekt „Otkrij svoj potencijal i aktiviraj se“, uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a prijaviti se možeš ovdje.
  1. program od 4. – 8.4.za mlađe polaznike od 13 – 15 godina, provodi se kroz projekt „Prihvati izazov – spoznaj sebe“, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, a prijaviti se možeš ovdje.

OBC već 12 godina provodi ovakve jedinstvene programe u Hrvatskoj. OBC programi prepoznati su od strane brojnih domaćih i stranih odgojno-obrazovnih institucija.

Više informacija možeš dobiti na broj telefona voditeljice projekta Lane 091 422 2274 ili na njen mail: lana.novosel@outwardboundcroatia.com