U sklopu Labin Zdravog grada, organiziraju se besplatne likovne radionice pod stručnim vodstvom za učenike osnovnih i srednjih škola.
Likovna radionica pod vodstvom Sonje Škalamera Novak za osnovnoškolce djeluje u prostorijama Doma kulture „Riko Milevoj“ na Vinežu i održava se jednom tjedno. Vrijedne ruke članova likovne radionice kroz kreativne igre izrađuju brojne radove od prirodnih, reciklirajućih i ekoloških materijala. Zanimljive likovne teme, korištenje raznih likovnih tehnika, usvajanje likovnog – vizualnog jezika, razlozi su da postanete dio ekipe koji će stvarati predivne likovne radove. Sonja je inače učiteljica likovne kulture u Osnovnoj školi „Ivan Batelić“, Raša. Prijavite se na radionicu možete pozivom na tel. 098653745 (Sonja).
Likovna radionica „Iktin“, Alide Blašković za srednjoškolce djeluje u prostorijama Srednje škole Mate Blažine i održava se jednom tjedno. Alida vodi mlade kreativce u nove likovne izazove. Cilj radionice je otkrivanje individualnih sklonosti prema likovnom stvaralaštvu i izrazu te i samo razvijanje likovnih sposobnosti individualaca. Srednjoškolac/ka si? Kreativan si? Voliš umjetnost? Voliš crtati? Prijavi se u likovnu radionicu na tel. 0989181031 (Alida).
Likovne radionice su besplatne za sve sudionike.
Photo by rawpixel on Unsplash