Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organizira radionicu „Digitalni marketing za udruge i druge neprofitne organizacije“. Radionica će se održati u srijedu, 12. prosinca 2018. godine od 10:00 do 14:00 sati u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc u Puli.

Kako dospjeti do većeg broja korisnika, bolje vidljivosti aktivnosti koje provode i bolje posjećenosti službenih stranica i društvenih mreža, izazov je s kojim se svakodnevno susreće velik broj udruga i ostalih neprofitnih organizacija. Kroz ovu će radionicu predstavnici navedenih organizacija imati priliku naučiti kako kreirati kvalitetan web sadržaj, na koji način i kojim informacijama privući korisnike, koji su trenutni trendovi i trikovi u svijetu digitalnog marketinga.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su obavezne i šalju se na e-mail:  zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Radionica se financira kroz projekt EU Direct-Pula Pola, projekt koji provode zajedno Grad Pula-Pola, Istarska županija, Istarska razvojna agencija IDA i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva. Projekt je financiran iz sredstava predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj sa ciljem izgradnje novih modela međuinstitucionalne javne komunikacije po pitanju Europske unije a u cilju pružanja učinkovite potpore građanima za razvoj boljih gospodarsko-društvenih uvjeta u Puli i na cijelom istarskom poluotoku.

Program radionice i ostale informacije pronađite na linku.

Photo by rawpixel on Unsplash