Hrvatski kantautor Neno Belan, zajedno sa svojom kćeri Nikolinom Belan, predstavio nam svoj novi stari singl “Corona”. Poznati glazbenik trenutno je u izolaciji u svojem domu u Rijeci, ali to ga ne sprječava da nastavi svoj glazbeni talent. Tako je Neno čisteći stan pronašao orginalne trake svoje pjesme “Ivona” i na pamet mu pada jedna zanimljiva ideja…

Pjesma Ivona skladba je s Belanovog albuma Space twist koja je bila veliki hit krajem devedesetih. I tako razmišljajući o trenutnoj situaciji, dinamičan duo Belanovih došao je do ideje da prepjevaju Ivonu u Coronu.

Poruka pjesme ohrabriti je ljude i poručiti im da ostanu doma što su Neno i Nikolina Belan definitivno i napravili na poseban i duhoviti način. Spot je snimljen u kućnoj radionici Belanovih, a spot su režirali otac i kćer Belan. Spot je montirao poznati hrvatski snimatelj Tomislav Brđanović.

Jako lijepa gesta je ta da će svi prihodi koje ostvari ovaj singl biti uplaćeni na žiro račun Ministarstva zdravstva za borbu protiv Corona virusa te za obnovu grada Zagreba, stradalog u nedavnim potresima.

Pjesmu možete poslušati na ovoj poveznici, a za kraj ostanimo pozitivni i malo zapivajmo kako bi rekli mi Dalmatinci: Odvedoh se, u kućnoj izolaciji sam ja, i samo dok izbrojim 1,2,3, uz mene više nećeš biti ti, uououo Corona!